Voordelen

0% CO2 uitstoot, 100% Electric

Een indirect voordeel van het gebruik van elektrische CORE scooters ten opzichte van brandstofscooters  is de verhoging van uw bedrijfsimago. Door het ontbreken van uitlaatemissie en het geruisloos rijden bent u een echte “green” company. U praat er niet alleen over maar u maakt het een onderdeel van uw company policy.  In dit tijdperk van schone energie en het streven naar duurzaamheid ook  voor de volgende generaties kan de beslissing voor ons product daardoor een belangrijke afweging zijn.

Robuust

Door de afwezigheid van plastic materialen en andere kwetsbare onderdelen is er sprake van zeer betaalbaar onderhoud en minimale reparaties tot in de zwaarste omstandigheden. De meer kwetsbare componenten zijn versterkt voor intensief gebruik (centrale standaard, voetsteunen, cargo box frame)

* Zeer lage onderhoudskosten

Betrouwbaarheid

De kwaliteit van de gebruikte materialen en de meest moderne lithium batterij leidt tot maximale prestaties van de Core.

100% inzetbaarheid

De batterij van de CORE scooter is in enkele seconden te vervangen, dus u heeft de CORE altijd beschikbaar.

* Zeer lage ”brandstof”kosten van €0,01 per kilometer.
* 4 jaar garantie op de scooter en de batterij.

Uitstekende remmen

De Core beschikt over 2 geweldige schijfremmen, zowel voor als achter, waardoor in een noodsituatie een zeer korte remweg  bijdraagt aan een hoog veiligheidsniveau.

Veilig rijden

De CORE is door zijn unieke concept en lage gewicht uitstekend en eenvoudig te besturen. De zitpositie van de CORE is uitstekend en draagt bij aan een goed overzicht op de weg met prima stuureigenschappen. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteedt aan de vormgeving waardoor bij eventuele ongevallen schade wordt geminimaliseerd.

Dashboard met GPS

De CORE beschikt over een groot 7 inches Android dashboard welke op een ergonomische goede positie is gemonteerd. Dit Android dashboard met GPS systeem kan “real time” worden gemonitord en is ingericht om onder andere orders te verzenden en te updaten.

De Core

Ontwikkeld door Goinggreen Spanje

Zeroscooter biedt u de meeste perfecte Escooter voor zware gebruikseisen van professioneel leveringswerk in en buiten de stad: De CORE.

Uniek in design, extreem sterk en duurzaam en uitgevoerd met de laatste technische snufjes. De ultra moderne uitstraling maakt de CORE uniek in het gezelschap van elke andere  concurrent. De CORE is een echte eye catcher waar u zich ook bevindt. Hierdoor draagt deze scooter bij aan de marketing strategie van elke duurzame organisatie, zoals het ontwerp, de zero emission en de kwaliteit van de CORE.  Door onze hoge kwaliteitseisen bieden wij u 4 jaar garantie op de scooter en de batterij.

Dashboard

Een speciaal kenmerk van de Core is het Android  7 inches dashboard, dat in aanvulling op de standaard voordelen is uitgevoerd met een GPS systeem wat “real-time” operationeel is voor het verzenden van leveringsorders, updates en routebepaling.

Smartphone / RFID kaart

De CORE is uitgevoerd met een uniek indentificatie systeem, zodat u kunt zien welke berijder de scooter op dat moment gebruikt. Door gebruikmakend van een RFID kaart of Smartphone zijn sleutels nooit meer nodig. Deze unieke eigenschap zorgt voor efficiënt gebruik van de CORE.

 

card

Communicatie met de back office

De CORE is ingericht voor het “real time”verzenden van rijweergave naar uw specifieke back office waardoor u controle heeft en houdt over het gebruik van de scooter met onderbouwing van de door u ingestelde operationeel gewenste parameters..

card

Boek een fantastische testrit!!

Kies de dag